“Het is goed geweest. In alle opzichten uitstekend.”

Na 13 jaar gemeentesecretaris/ algemeen directeur in Woensdrecht te zijn geweest, verlaat Annette Baart de gemeente. 

Annette Baart: “Het waren mooie en soms ook bewogen jaren, waar ik al met al met veel plezier op terug kijk. Maar het is tijd voor verandering. Dit jaar word ik 60. Ik heb mezelf een moment van overweging gegund en er zijn nog zoveel leuke dingen om te doen. Met mijn ervaring, kennis en kunde kan en wil ik nu elders van meerwaarde zijn.”

Het besluit is in goed overleg met het college tot stand gekomen en de start van een nieuwe collegeperiode wordt gezien als een natuurlijk moment.

Als gemeentesecretaris heeft Annette Baart in Woensdrecht veel meegemaakt, veel mogen doen, met veel verschillende mensen, in- en extern, mogen samenwerken en ze hoopt dan ook dat ze met college en organisatie voor velen iets heeft kunnen betekenen. “Ik ben trots op de gemeente en zij kan ook trots zijn op de betekenis voor de gemeenschap van Woensdrecht, op het bestuur en de organisatie.”

Annette Baart zal voornamelijk voor de overheid blijven werken in interim functies. Het is een bewuste keuze om in de keuken van andere organisaties en instellingen te kijken en daar een bijdrage te kunnen leveren.

Steven Adriaansen, namens het college: “Wij waarderen de tomeloze energie waarmee Annette de afgelopen 13 jaar als gemeentesecretaris eerste adviseur was van het college en aan onze organisatie leiding gaf. Wij danken haar voor haar inzet voor de gemeente Woensdrecht.”