• Bekendmakingen van week 5 (1 februari 2023)

  Het digitale gemeenteblad van de gemeente Woensdrecht op officielebekendmakingen.nl met de publicaties van deze week staat nu online.

 • Gemeentelijke informatiepagina week 5 (1 februari 2023)

  De gemeentelijke publicaties van woensdag 1 februari 2023 uit de Woensdrechtse Bode staan nu op internet.

 • Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschap - stemmen in een andere gemeente met een kiezerspas

  De burgemeester van Woensdrecht maakt bekend dat het bij de verkiezing van de leden van Provinciale Staten van Noord-Brabant, die van de leden van het algemeen bestuur van waterschap Brabantse Delta en van de leden van waterschap De Scheldestromen op woensdag 15 maart 2023 een kiezer toegestaan is zijn stem uit te brengen in een andere gemeente met een kiezerspas.

  Logo gemeente Woensdrecht
 • Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschap - stemmen bij volmacht

  De burgemeester van Woensdrecht maakt bekend dat het bij de verkiezing van de leden van Provinciale Staten van Noord-Brabant, die van de leden van het algemeen bestuur van waterschap Brabantse Delta en de leden van het algemeen bestuur van waterschap De Scheldestromen op woensdag 15 maart 2023 een kiezer toegestaan is bij volmacht te stemmen.

  Logo gemeente Woensdrecht
 • Woensdrecht blijft sport mogelijk maken voor alle jongeren

  De gemeente Woensdrecht verlengt de samenwerking met het Jeugdfonds Sport Brabant (JFS) met drie jaar tot en met 31 december 2025. Hierdoor kunnen kinderen uit minimagezinnen blijven sporten, ook als er in het gezin eigenlijk geen geld voor is.

 • Eerste ervaringen met wijk-GGD'er positief

  In de gemeente Woensdrecht heeft vorig jaar een pilot plaatsgevonden om inwoners met onbegrepen of verward gedrag beter en eerder te kunnen helpen. Sinds april 2022 komt een wijk-GGD’er in actie als er zorgen zijn over een persoon.

 • Preventie en maatwerk speerpunten in aanpak leerplicht

  Regionaal Bureau Leren (RBL) West-Brabant heeft het jaarverslag over het schooljaar 2021-2022 uitgebracht. Dit samenwerkingsverband verzorgt de verzuimadministratie voor de gemeente Woensdrecht en 15 andere gemeenten, die zich inzetten om schoolverzuim en voortijdig schoolverlaten te voorkomen. Wat valt er op in de Woensdrechtse situatie?

 • Vacature beheerder/exploitant van MFC Kloosterhof te Hoogerheide

  Als beheerder van het MFC sta je midden in de samenleving van Hoogerheide. Hierin is de samenwerking met de verenigingen, huurders en de gemeente essentieel.

 • Bekendmakingen van week 4 (25 januari 2023)

  Het digitale gemeenteblad van de gemeente Woensdrecht op officielebekendmakingen.nl met de publicaties van deze week staat nu online.

Wekelijkse nieuwsbrief

Iedere woensdag stuurt de gemeente een e-mail nieuwsbrief uit waarin u een overzicht ziet van actuele nieuwsberichten en een verwijzing naar de gemeentelijke informatiepagina krijgt.

Ook ontvangen?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.