De gemeente Woensdrecht telt vier trouwambtenaren. Op deze pagina stellen zij zich voor.

Groepsfoto van de buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand in Woensdrecht
Groepsfoto van de buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand in Woensdrecht

Wellicht hebben jullie na het lezen van de tekst een voorkeur voor een van de trouwambtenaren. Jullie kunnen dit aangeven op de melding voorgenomen huwelijk / geregistreerd partnerschap. (Let op: dit kan alleen indien voor de uitgebreide ceremonie is gekozen, én de trouwambtenaar ook beschikbaar is).

Let op: Binnenkort worden er trouwambtenaren toegevoegd aan deze pagina!

Mita Jaspers

Mita Jaspers (BABS)

Mijn naam is Mita Jaspers-Aarts, getrouwd met Jos Jaspers en de trotse moeder van Jodie en Didie. Ik ben geboren en getogen in Huijbergen en ook daar begonnen bij de afdeling burgerzaken. Nu werk ik bij de afdeling publiekszaken van de gemeente Woensdrecht.

In mijn begintijd in Huijbergen moest ik er niet aan denken om een huwelijk te sluiten, ik vond dat doodeng. Hoe kon ik toen weten, dat dit één van de leukste dingen was die je mag doen in je vak.

Het sluiten van huwelijken is in principe ook mijn hobby en dat is het leukste, van je hobby je beroep kunnen maken.

Een huwelijksdag is een bijzondere dag en ik ben altijd blij, dat ik hieraan een bijdrage mag leveren.
En omdat een huwelijksdag er voor iedereen anders uitziet, kom ik graag bij jullie langs voor een persoonlijk gesprek.

Eigen trouwambtenaar kiezen?

Het is ook mogelijk om een eigen trouwambtenaar aan te wijzen voor de heuglijke dag, maar daar zijn wel strikte voorwaarden aan verbonden. Bekijk de criteria waarop gelet wordt bij de aanstelling van een eenmalige ambtenaar burgerlijke stand.
Stuur in dit geval de brief verzoek benoeming eigen trouwambtenaar samen met de op het formulier genoemde documenten minstens drie maanden van te voren naar de gemeente.